Bedste Maileg Parasol: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Altanparasol.dk » Alle guides » Parasol » Maileg Parasol

Du er landet på Altanparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Maileg parasol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maileg parasol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Miniature Parasol - 27 Cm Fra Maileg

1: Miniature Parasol – 27 Cm Fra Maileg

Bedste pris: 189.00 hos Stokværk

På En Solskinsdag Er Skygge Afgørende.Denne Parasol Passer Perfekt Til Vores Miniature Havesæt Og Vil Skabe En Hyggelig Atmosfære På Enhver Terrasse…. læs mere hos Stokværk >>

Billede af Maileg Strand Parasol

2: Maileg Strand Parasol

Bedste pris: 99.00 hos Mostersskur.dk

Sød gul stribet parasol fra Maileg.Enhver lille mus, kan trænge til en pause i skyggen på en solskinsdag ved stranden.Oplagt tilbehør til Maileg strand musene.Se hele vores udvalg af Maileg her.Værd at vide:Fremstillet i bomuld og FSC træHøjde: 15 cmHåndv… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Dyreste Maileg Parasol på listen er Miniature Parasol – 27 Cm Fra Maileg fra Stokværk med en pris på 189.00. Billigste udvalgte Parasol er Maileg Strand Parasol som du kan købe for 99.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 90 kr. – de 2 Maileg Parasol vi har fundet koster i gennemsnit 144 kr.
Ovenstående Maileg Parasol data og priser er hentet fra 3 butikker (Stokværk, Mostersskur.dk, Parcellet). Alle Maileg Parasol tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Parasol guides:

Fandt du ikke det rigtige Parasol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Parasol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Altanparasol.dk

Mere med Maileg:

Er du vild med Maileg, men Parasol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Maileg: