Bedste J-Line Parasol: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Altanparasol.dk » Alle guides » Parasol » J-Line Parasol

Du er landet på Altanparasol.dk, det helt rigtige sted at finde J-Line parasol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle J-Line parasol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Tahiti parasol - Peach - Ø180 cm fra J-Line

1: Tahiti parasol – Peach – Ø180 cm fra J-Line

Bedste pris: 3695.00 hos ES Furniture

Skab en skøn og sommerlig sydlands stemning i haven eller orangeriet, med denne smukke solparasol…. læs mere hos ES Furniture >>

Dyreste J-Line Parasol på listen er Shade parasol med bord – Rattan/Teak H293 cm fra J-Line fra ES Furniture med en pris på 14995.00. Billigste udvalgte Parasol er Tahiti parasol – Peach – Ø180 cm fra J-Line som du kan købe for 3695.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 11300 kr. – de 2 J-Line Parasol vi har fundet koster i gennemsnit 9345 kr.
Ovenstående J-Line Parasol data og priser er hentet fra 1 butikker (ES Furniture). Alle J-Line Parasol tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Parasol guides:

Fandt du ikke det rigtige Parasol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Parasol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Altanparasol.dk

Mere med J-Line:

Er du vild med J-Line, men Parasol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra J-Line: