Bedste Ib Laursen Altankasse: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Altanparasol.dk » Alle guides » Altankasse » Ib Laursen Altankasse

Du er landet på Altanparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen altankasse. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen altankasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Altankasse / altankurv m/ plast - Ib Laursen

1: Altankasse / altankurv m/ plast – Ib Laursen

Tilbud: Kun 175.00 125.00 hos Mostersskur.dk. Spar 50 kr. / 28 %

Mål: H: 15 L: 60 D: 20 cm. Materiale: Hel pil Altankasse lavet af hel pil fra Ib Laursen. Altankassen er super fin og har sorte metal kroge så den er nem at hænge op. Altankasserne er foret med plast indvendigt så du kan plante blomster i den. Perfe… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Billede af - 2022 - Altankasse - Hvidvasket Pileflet fra Ib Laursen - H: 15 L: 60 D: 20 cm

2: – 2022 – Altankasse – Hvidvasket Pileflet fra Ib Laursen – H: 15 L: 60 D: 20 cm

Bedste pris: 149.00 hos Sille Sylvester

Sød plante altankasse i hvidvasket pileflet foret med plast til altan eller plankeværk. Pilefletten er flettet omkring en bærende robust ståltråd. Altankassen i pileflet har bøjler i jern der kan bøjes med tang, så altankassen passer over et tykkere gelæn… læs mere hos Sille Sylvester >>

Dyreste Ib Laursen Altankasse på listen er – 2022 – Altankasse – Hvidvasket Pileflet fra Ib Laursen – H: 15 L: 60 D: 20 cm fra Sille Sylvester med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Altankasse er Altankasse / altankurv m/ plast – Ib Laursen som du kan købe for 125.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 24 kr. – de 2 Ib Laursen Altankasse vi har fundet koster i gennemsnit 137 kr.
Ovenstående Ib Laursen Altankasse data og priser er hentet fra 2 butikker (Mostersskur.dk, Sille Sylvester). Alle Ib Laursen Altankasse tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Altankasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Altankasse blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Altankasse:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Altanparasol.dk

Mere med Ib Laursen:

Er du vild med Ib Laursen, men Altankasse var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Ib Laursen: