Bedste House Doctor Parasol: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Altanparasol.dk » Alle guides » Parasol » House Doctor Parasol

Du er landet på Altanparasol.dk, det helt rigtige sted at finde House Doctor parasol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle House Doctor parasol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af House Doctor - Parasol, Umbra

1: House Doctor – Parasol, Umbra

Tilbud: Kun 2299.00 1995.00 hos Bolig Haven. Spar 304 kr. / 13 %

Nyd en varm sommerdag eller den første forårssol under denne haveparasol fra House Doctor Umbra er designet med et grønt print på en lys baggrund, som sammen med de tykke frynser giver dit udendørsområde et stilet look med et hint af vintage. Uanset om di… læs mere hos Bolig Haven >>

Dyreste House Doctor Parasol på listen er House Doctor | Parasol, Umbra, Green fra Home Sweet Home med en pris på 2299.00. Billigste udvalgte Parasol er House Doctor – Parasol, Umbra som du kan købe for 1995.00 hos Bolig Haven. Forskellen på de to priser er 304 kr. – de 2 House Doctor Parasol vi har fundet koster i gennemsnit 2147 kr.
Ovenstående House Doctor Parasol data og priser er hentet fra 3 butikker (Bolig Haven, ModernHouse.dk, Home Sweet Home). Alle House Doctor Parasol tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Parasol guides:

Fandt du ikke det rigtige Parasol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Parasol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Altanparasol.dk