Bedste Cane-Line Parasolfod: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Altanparasol.dk » Alle guides » Parasolfod » Cane-Line Parasolfod

Du er landet på Altanparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Cane-Line parasolfod. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Cane-Line parasolfod tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Cane-line Grow parasolfod m/hjul inkl. planteboks

1: Cane-line Grow parasolfod m/hjul inkl. planteboks

Tilbud: Kun 3799.00 2999.00 hos Havemøbelland. Spar 800 kr. / 21 %

Grow parasolfod er et multifunktionelt og moderne design, som er designet til at fuldende dit uderum. Grow kombinerer en plantekasse med parasolfod, og giver en unik mulighed for, at personliggøre og dekorer foden. Med Grow får du en vejrbestandig parasol… læs mere hos Havemøbelland >>

Billede af Cane-Line parasolfod med hjul - 50 kg.

2: Cane-Line parasolfod med hjul – 50 kg.

Tilbud: Kun 2299.00 1839.00 hos Erling Christensen Møbler. Spar 460 kr. / 20 %

Cane-Line parasolfod med hjul – 50 kg. Hold styr på parasollen og flyt den nemt efter solens bane. Denne solide parasolfod på 50 kg kan nemt flyttes rundt på terrassen med de praktiske hjul på. Foden er udført i granit med et moderne design der passer til… læs mere hos Erling Christensen Møbler >>

Dyreste Cane-Line Parasolfod på listen er Cane-line Grow parasolfod m/hjul inkl. planteboks fra Havemøbelland med en pris på 2999.00. Billigste udvalgte Parasolfod er Cane-Line parasolfod med hjul – 50 kg. som du kan købe for 1839.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 1160 kr. – de 2 Cane-Line Parasolfod vi har fundet koster i gennemsnit 2419 kr.
Ovenstående Cane-Line Parasolfod data og priser er hentet fra 2 butikker (Havemøbelland, Erling Christensen Møbler). Alle Cane-Line Parasolfod tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Parasolfod guides:

Fandt du ikke det rigtige Parasolfod blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Parasolfod:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Altanparasol.dk

Mere med Cane-Line:

Er du vild med Cane-Line, men Parasolfod var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Cane-Line: